Skip to main content

Genetec Video Management Systeem

Security Center Omnicast

Hebt u het idee dat uw verouderde videobewakings- of videomanagementsysteem (VMS) u in de weg staat? Nieuwe camera's toevoegen, HD-video's streamen en locaties uitbreiden zorgt voor een behoorlijke last op uw IT-infrastructuur. Door opkomende digitale veiligheidsrisico's en alsmaar strengere privacyvereisten loopt u een groter risico als u nog gebruikmaakt van een verouderd systeem.

Security Center Omnicast  is een IP-gebaseerd VMS waarmee u met behulp van video slimmer kan werken. Met een duidelijker inzicht in wat er gebeurt, kunt u sneller reageren en weloverwogen beslissingen nemen. De flexibele architectuur en efficiënte streaming verbeteren de opslagcapaciteit en zorgen voor een lagere netwerkbelasting. Bovendien kan Omnicast gemakkelijk worden opgeschaald, maakt het gebruik van de modernste camera's en analysetools en biedt het operationele inzichten. Omnicast is onderdeel van ons Genetec™ Security Center-platform, waardoor videotools eenvoudig kunnen worden geünificeerd met toegangscontrole, inbraakdetectie, communicatie en nog veel meer.

Ons specialisme? Systeemintegratie!

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden bij een nieuw CCTV-netwerk, renovatie of uitbreiding van een bestaand systeem.

Kan uw beveiligingssysteem uw visie bijhouden?

Security Center is een geünificeerd beveiligingsplatform. Het systeem combineert toegangscontrole, videobewaking, automatische nummerplaatherkenning (ANPR), communicatie en meer in een centrale, intuïtieve oplossing. Het platform is meer dan een venster om gebeurtenissen te bewaken: het is ontworpen om uw data te unificeren zodat u uw beveiligingsbeleid kunt beheren, uw belangrijkste zaken in de gaten kunt houden en onderzoeken kunt uitvoeren.

{Q-CAT} Q-CAT - Genetec VMS
Security CenterTM levert een écht geünificeerde ervaring voor zowel in het operationele centrum als op uw smartphone. Het systeem biedt een globaal overzicht van uw beveiligingsomgeving in een centrale, gebruiksvriendelijke interface voor meer inzicht in de omgeving en een hogere efficiëntie. En als u meer informatie nodig hebt, kunt u met een paar klikken op de knop in de gegevens duiken.

Zoekt u een oplossing waarbij u overal toegang heeft tot uw beelden, toegangscontrolle of uw kentekencamera's? De web and mobile interfaces bieden u deze mogelijkheid middels van een browser of mobiele telefoon.