Skip to main content

AVIGILON ACCESS CONTROL MANAGER

BEVEILIG UW DEUREN MET EEN SCHAALBARE BEDRIJFSOPLOSSING 

Avigilon Access Control Manager (ACM) is een fysiek toegangscontrolesysteem voor bedrijven, ontworpen om personen, eigendommen en bedrijfsmiddelen te beschermen.

Met het geavanceerde alarm- en identiteitsbeheer zorgt ACM™ voor een superieure controle van de toegang tot uw faciliteiten. Deze oplossing, die 100% browsergebaseerd is, biedt de flexibiliteit om altijd en overal op waarschuwingen te reageren.

Dankzij de integratie met onze videomanagementsoftware Avigilon Control Center (ACC) beschikt u over een krachtige, end-to-end beveiligingsoplossing om locaties te bewaken en te beveiligen.

 • UNIFORME TOEGANG CONTROLE & VIDEO:
  Controleer en verifieer de automatische alarmen die door ACM worden gegenereerd met de bijbehorende live of opgenomen video in ACC™ om sneller te kunnen reageren.
 • DEUREN OP AFSTAND ONTGRENDELEN/ VERGRENDELEN VIA EEN PLATTEGROND :

  Plaats deuren visueel op een plattegrond, bekijk of ze ontgrendeld of vergrendeld zijn en bedien de deuren op afstand, bijvoorbeeld om een faciliteit in noodgevallen af te sluiten.

 • IDENTITEITSBEHEER:
  Laat profielfoto's van gebruikers-ID's zien bij toegangscontrolegebeurtenissen en alarmen om te weten wie op welk moment een deur probeerde te openen. Registreer bezoekers en print binnen enkele seconden badges door een ID te scannen dankzij de integratie met de EasyLobby Secure Visitor Management-software van HID Global.
 • ALARMBEHEER:
  Stroomlijn uw alarmbeheer met waarschuwingsgeluiden en kleurindicatoren om de prioriteit van het alarm visueel weer te geven. Bekijk de bijbehorende video, voeg aantekeningen toe, en bevestig en verwijder alarmen vanaf één centrale plek.
 • INGEBOUWDE SJABLONEN:
  U kunt binnen enkele minuten aan de slag met een ruime keuze aan gebruiksvriendelijke sjablonen om deuren en bedrading te configureren
 • FIPS 201-2-CERTIFICERING:
  ACM voldoet aan de FIPS 201-2-norm en staat op de GSA-lijst met goedgekeurde producten die zijn voorzien van pivClass-technologie, waarmee wordt voldaan aan de PIVvereisten voor medewerkers en contractanten van de Amerikaanse federale overheid.
 • FLEXIBELE INTEGRATIES:
  Bespaar op installatiekosten met ondersteuning voor de draadloze sloten van ASSA ABLOY, SALTO, Schlage, Simons Voss en Von Duprin. Verhoog de veiligheid met technologie voor biometrische vingerafdruklezers van ViRDI en met inbraakpanelen van Bosch.
 • REPLICATIE & HOT STAND-BY AUTO FAILOVER:
  Vereenvoudig uw identiteitsbeheer met de mogelijkheid om identiteitsgegevens op meerdere ACM-apparaten en op verschillende locaties te repliceren. Maximaliseer de uptime van het systeem met de hot stand-by auto failover van de apparatuur om meerdere lagen van redundantie en veerkracht te creëren
 • ACM VERIFY VIRTUELE STATIONS:
  Breid de toegangscontrole uit tot plaatsen waar het niet uitvoerbaar is om fysieke deuren te plaatsen. Dankzij ACM Verify kan elk apparaat met browserondersteuning als virtueel station fungeren door een identiteit met een pincode te registreren en te bevestigen
 • ONDERSTEUNING VAN OPEN-FIELD HARDWARE:
  Maak uw ACM-systeem klaar voor de toekomst met open-field hardware van Mercury Security en HID Global.

Control Center en ACM

Het Access Control Manager (ACM)-systeem integreert volledig met Avigilon Control Center (ACC) videobeheersoftware. Hierdoor ontstaat er één eenvoudige, krachtige en uniforme beveiligingsoplossing.

{Q-CAT} Q-CAT - Toegangscontrole