IndigoVision Video Management Systeem

IndigoVision partner sinds 2008

We hebben een compleet pakket ‘mission critical’ videomanagementsoftware, camera’s, encoders en bodycamera’s van IndigoVision.

Het VMS van IndigoVision kent een schaalbare gedistribueerde netwerkarchitectuur. Elke client verwerkt zijn eigen beelden, hierdoor ontstaat er geen single point of failure zoals die er wel is binnen een standaard client-server oplossing. De camera's kunnen middels multicast uitgekeken worden op een onlimiteerd aantal clients.

Ons specialisme? Systeemintegratie!

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden bij een nieuw CCTV-netwerk, renovatie of uitbreiding van een bestaand systeem.

Control Center VideoManagementSysteem

Het beheer van camera’s, ook die van andere leveranciers - via ONVIF, gebeurt vanuit het Control Center VideoManagementSysteem. Deze schaalbare gedistribueerde netwerkarchitectuur kent geen “Single Point of Failure” en heeft daardoor een hoge operationele betrouwbaarheid.

IndigoVision is de ontwikkelaar en fabrikant van complete videosecurity-oplossingen

INDIGOVISION

IndigoVision is ontwikkelaar en fabrikant van complete video-oplossingen. Het programma loopt van camera’s tot en met recorders en managementsoftware. De kwaliteit, prestaties en stabiliteit worden door dit brede aanbod optimaal gewaarborgd.

© Copyright 1992- Q-CAT